Wonen in Benoordenhout

Zoekt u een makelaar in het statige en groene Benoordenhout ? MDM Makelaardij helpt u bij het vinden van een woning in een buurt waar u zich thuis voelt. Een woning koop je namelijk niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart.

gebouw benoordenhout

Wilt u uw woning verkopen in Benoordenhout?
Per wijk, per straat en zelfs per woning kunnen de waarden verschillen. Wilt u weten wat uw woning waard is? MDM Makelaardij komt vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling.

Wonen in Benoordenhout

Benoordenhout is een rustige wijk met parken en landgoederen zoals: Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos, Clingendael en Oosterbeek. Je vindt er veel grote eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen, grotendeels gebouwd tijdens de jaren ’30 van de vorige eeuw. De huizen in Benoordenhout zijn ruim en comfortabel gebouwd.

In de gezellige “Van Hoytemastraat” vind je een breed assortiment aan ambachtelijke speciaalzaken, leuke winkels en restaurants.

Benoordenhout heeft een centrale ligging ten opzichte sportverenigingen (o.a. voetbal, tennis, hockey, cricket, golf), scholen, busverbindingen en uitvalswegen A44, A4 en A12. Op fietsafstand van het strand, Centraal station en het centrum van Den Haag.

Wat maakt Benoordenhout uniek:

  • Clingendael: landgoed met een prachtig aangelegd park
  • De Japanse Tuin: het pronkstuk van landgoed Clingendael
  • Van Hoytemastraat: het plein met leuke winkels en restaurants
  • Arendsdorp: een oud landgoed met speeltuin
  • Het Haagsche Bos: wandelen langs het koninklijkpaleis “Huis ten Bosch”
  • Centrale ligging naar: uitvalswegen, het centrum van Den Haag, Centraal station, strand, parken, diverse middelbare en basisscholen, sportverenigingen
  • Veel grote woningen: architecten zoals H.P. Berlage en Gerrit Rietveld hebben duidelijk hun stempel op deze wijk gedrukt
  • Zoekt u een makelaar in Benoordenhout dan bent u bij MDM Makelaardij op het goede adres.
  • MDM makelaardij is gevestigd in Benoordenhout en kent deze wijk als geen ander.

Zoekt u een makelaar in Benoordenhout dan bent u bij MDM Makelaardij op het goede adres. MDM makelaardij is gevestigd in Benoordenhout en kent deze wijk als geen ander.

Wilt u meer weten over wonen in Den Haag klik dan hier

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via 070-3240728 of volg de link naar het contactformulier.

Neem contact op