Over ons

Mijn naam is Henriëtte Hoevers oprichtster van MDM Makelaardij (meer dan makelen). Nadat ik bij twee makelaarskantoren heb gewerkt begin ik in 2020 een eigen makelaarskantoor.

Vanuit mijn persoonlijke, betrouwbare en betrokken manier van werken help ik mensen bij het realiseren van hun woonwensen.

Vastgoed gaat niet alleen over huizen. Vastgoed gaat vooral over mensen. U en uw behoeften staan centraal.

Ik denk in mogelijkheden en oplossingen en voeg de daad bij het woord. Het resultaat telt en daar werk ik samen met u volgens een afgestemd plan naartoe. Iedere klant en iedere woning krijgt bij mij de volle aandacht.

Henriëtte Hoevers

Ik werk niet alleen, maar heb een heel team specialisten om me heen waarmee ik samenwerk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bent u opzoek naar een makelaar regio Haaglanden (Benoordenhout, Bezuidenhout, Mariahoeve, Scheveningen, Kijkduin) Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, dan bent u op het juiste adres.

MDM Makelaardij is aangesloten bij branchevereniging VBO makelaars & taxateurs. VBO makelaars en taxateurs worden permanent getoetst op hun vakkennis en worden toegezien op hun handelen, waardoor kwaliteit wordt gewaarborgd.

Opleidingen:

  • opleiding Vastgoed deskundige (VBO)
  • HBO Economie en Management (HES)
  • opleiding Interieurstyling (Interieur Academie)
  • opleiding Verkoopstyling (LNV)

U kunt erop vertrouwen dat ik mij volledig inzet.

Neem telefonisch contact op via 070-3240728, of via onderstaand contact formulier

Neem contact op