Verkoopstyling

Waarom verkoopstyling/woninginrichting:

  • hogere verkoopprijs
  • snellere verkoop
  • voorkomen van dubbele lasten
  • aantrekken van een breder publiek
  • meer bezichtigingen
  • zowel basis- als een complete woninginrichting
  • stijlvolle en op elkaar afgestemde interieurs
  • gratis verkoopstyling advies door een gecertificeerd stylist

U wilt toch ook de maximale verkoopprijs voor uw woning?

Daarom krijgt iedere klant een gratis verkoopstyling advies van een gecertificeerd stylist. Tijdens de bezichtiging van uw woning krijgt u tips om het huis helemaal klaar te maken voor de verkoop. Het is belangrijk dat de kijker een goede eerste indruk krijgt van uw woning. Dat lukt door de woning zo aantrekkelijk en mooi mogelijk in te richten en aan te kleden.

De potentiële kopers beslissen al bij de eerste indruk of een huis dat op Funda staat wel of niet aanspreekt en interessant genoeg is om te gaan bezichtigen.

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd om zo de perfecte foto te maken, want men krijgt nooit een tweede kans voor een eerste goede indruk.

Meubelverhuur

Tegenwoordig gaat de verkoop van woningen razend snel, ook in de regio Den Haag. Toch raad ik u aan om een huis dat leeg staat te meubileren.

Voor een koper is het vaak moeilijk om zich een voorstelling van een woning te maken waarin de ruimtes leeg zijn. Bovendien heeft een lege woning weinig sfeer.

Gemeubileerde ruimtes laten de grootte en de mogelijkheden van die ruimte zien. Niet alleen worden kartonnen of echte meubelen gebruikt, maar ook accessoires zoals lampen, kandelaars en kussens om een compleet en sfeervol beeld van de woning te kunnen presenteren.

Als verkoper kunt u ervoor kiezen om meubels tijdelijk te huren. De meubels huurt u voor een bepaalde periode, wat uiteraard goedkoper is dan de aanschaf van nieuwe meubels. Bovendien worden de meubelen bezorgd en na afloop weer opgehaald.

Meer weten? Neem dan contact op via 070-3240728 of volg de link naar het contactformulier.

Neem contact op