Beoordelingen

Marlie W. Rijswijk

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Wat waren wij als starters blij met Henriëtte! We begonnen afgelopen oktober aan onze zoektocht naar onze eerste woning. Omdat we allebei geen idee hadden want ons te wachten stond hebben we MDM makelaardij ingeschakeld.

Henriëtte’s begeleiding startte direct, ze vertelde ons wat de procedure was en legde haar werkwijze uit wat voor ons al veel inzichten gaf. Nadat we bij de hypotheekadviseur waren geweest die Henriëtte had geadviseerd zijn we gaan zoeken. We werden gelijk verliefd op het eerste huis wat we hadden bezichtigd. Na Henriëtte ingelicht te hebben heeft zij een tweede bezichtiging gepland met de makelaar van de verkopers, opnieuw waren we enthousiast en wilden we een bod uitbrengen. Henriëtte heeft ons hierin geadviseerd en onderhandeld met de verkopende partij. Daarnaast regelde zij alle andere bijkomende zaken met de verkopende makelaar (taxatie, bouwkundige keuring). Dit hebben wij als super prettig ervaren aangezien wij zelf geen ervaring hadden.

Door de snelle schakeling van Henriëtte en de duidelijke stappen is het ons gelukt om de woning onder de vraagprijs te kopen en dat in deze tijd :)! Super bedankt Henriëtte voor de fijne ondersteuning en de goede kwaliteit en prijsverhouding, wij raden het iedereen aan om jou als makelaar te kiezen!

Joke K. Voorburg

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Zeer betrouwbare, betrokken en kundige makelaar! Ik raad haar zeker aan! Ook nog eens zeer vriendelijke dame.

Rob V. Den Haag

Henriette Hoevers heeft de verkoop van mijn appartement uitstekend voorbereid en uitgevoerd. Door de minutieuze voorbereiding van de verkoop en haar aankleding van het appartement is de verkoopprijs flink hoger uitgevallen dan dat wat ik in eerste instantie voor ogen had.

Zonder haar inzet was het fantastische verkoopresultaat niet behaald. Ik beveel Henriëtte Hoevers dan ook van harte aan als makelaar.

Ellen G. Den Haag

Dik tevreden over Henriëtte Hoevers. Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Omdat het appartement al leeg was heeft zij met haar eigen spullen de inrichting verzorgd. De woning zag er daarmee heel goed uit en was snel verkocht, de prijs was boven verwachting. Ik kan Henriëtte zeker aanbevelen.

Anita V. Den Haag

Henriëtte, bedankt voor je warme, betrokken en duidelijke manier van werken in de verkoop van mijn huis. Ik stel het zeer op prijs! Heel veel succes.

Rob van P. Den Haag

Henriëtte Hoevers van MDM Makelaardij heeft mij ondersteund bij de verkoop van een appartement. Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop ze de verkoop aanpakte. Vanaf de start tot en met het moment van verkoop heeft ze mij op alle manieren goed geholpen. Ze blijft steeds rustig en houdt goed overzicht.. Henriëtte geeft goed en helder uitleg en verschaft uitstekende verkoopadviezen. Daarbij is zij heel prettig in de omgang, communiceert helder en toont zich betrouwbaar. Sta je op het punt om je huis te verkopen of een makelaar in te schakelen voor een aankoop, dan kan kan ik Henriëtte Hoevers van MDM Makelaardij blindelings aanbevelen.