Waarom wonen in Voorburg

Voorburg, een charmante voorstad van Den Haag, heeft alles wat u zoekt in een perfecte woonplaats. Deze historische stad biedt een uitstekende combinatie van rustige woonwijken, groene parken en een bruisend stadsleven.

ONTDEK DE DIVERSITEIT VAN BOUWSTIJLEN

Voorburg biedt een unieke kans om te wonen in een stad doordrenkt van geschiedenis en architecturale diversiteit. Van statige herenhuizen tot moderne appartementen en alles daartussenin, Voorburgse bouwstijlen weerspiegelen haar rijke erfgoed en diversiteit.

VOORZIENINGEN

Voor gezinnen met kinderen zijn er diverse uitstekende scholen zoals 'De Vlieger', 'Prinses Marijkeschool' en 'Montessori Voorburg' en de middelbare scholen Gymnasium Novum, Het Huygens College, St. Maartenscollege, Veurs Voorburg.

Voor ontspanning en recreatie zijn er prachtige parken zoals het majestueuze 'Park Vreugd en Rust' en het schilderachtige 'Molenwei Park'. Deze groene oases zijn perfect voor een ontspannen wandeling of picknick in de natuur.

HISTORISCH CENTRUM

Het historische centrum van Voorburg is een waar winkelparadijs, met gezellige boetiekjes en winkelgebieden zoals de Herenstraat en het Koningin Julianaplein. Hier vindt u alles wat u nodig heeft, van lokale boetieks tot supermarkten en speciaalzaken.

UITVALS WEGEN

Voorburg biedt ook uitstekende verbindingen met Den Haag, Rotterdam en Amsterdam via snelwegen zoals de A12 en de A4. Openbaar vervoer, zoals treinstations Voorburg en Laan van NOI, maken pendelen eenvoudig.

KORTOM

Voorburg combineert het beste van beide werelden: de rust van een schilderachtige stad met groene parken en uitstekende scholen, en de nabijheid van stadsvoorzieningen en uitvalswegen. Het is de perfecte plek om te wonen en te genieten van een hoogwaardige levensstijl.

ZOEKT U EEN AANKOOPMAKELAAR IN VOORBURG?

MDM Makelaardij helpt u bij het vinden van een woning in een buurt waar u zich thuis voelt. Een woning koopt u namelijk niet alleen met uw hoofd, maar ook met uw hart.

WILT U UW WONING VERKOPEN IN HET VOORBURG?

Per wijk, per straat en zelfs per woning kunnen de waarden verschillen. Wilt u weten wat uw woning waard is? MDM Makelaardij komt vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling.

Neem contact op