Wonen in het Belgisch Park

HET BELGISCH PARK

Het Belgisch Park ligt in het hart van Den Haag. Deze betoverende buurt wordt gekenmerkt door een rijke geschiedenis en biedt een harmonieuze mix van historische pracht en moderne gemakken.

BOUWSTIJL:

Belgisch Park is een architectonisch juweel met statige herenhuizen en elegante villa's die dateren uit het begin van de 20e eeuw. Deze unieke bouwstijl, gekenmerkt door verfijnde gevels en karakteristieke details, straalt een tijdloze grandeur uit. Binnenin deze woningen vind je eigentijds comfort en luxe.

LIGGING:

De ligging van Belgisch Park is absoluut bevoorrecht. Aan de ene kant biedt het de sereniteit van de Noordzee, met het prachtige Scheveningse strand op loopafstand. Aan de andere kant grenst het aan groene oases zoals het Westbroekpark, wat een heerlijke ontsnapping aan de natuur mogelijk maakt.

BEREIKBAARHEID:

De buurt is uitstekend bereikbaar via de A12 en A44, waardoor je snel toegang hebt tot de belangrijkste uitvalswegen naar steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het openbaar vervoer netwerk is goed ontwikkeld, met trams die je moeiteloos naar het bruisende centrum van Den Haag brengen.

ACTIVITEITEN EN VOORZIENINGEN:

In Belgisch Park hoef je je nooit te vervelen. Het Scheveningse strand biedt tal van recreatiemogelijkheden, of je nu wilt zwemmen, wandelen of genieten van een zonsondergang. De Stevinstraat en Gentsestraat zijn perfect voor winkelliefhebbers, met boetieks, speciaalzaken en gezellige cafés. Voor cultuurliefhebbers is het nabijgelegen Gemeentemuseum Den Haag een must-visit. Bovendien kun je in de buurt genieten van sportfaciliteiten, zoals tennisbanen, en bieden de jachthavenswatersportmogelijkheden.

Belgisch Park is meer dan alleen een woonwijk; het is een levensstijl. Het combineert de pracht van het verleden met het comfort van het heden, te midden van de natuur en de zee. Kies voor wonen in Belgisch Park en ervaar de tijdloze charme en luxe die deze buurt te bieden heeft.

ZOEKT U EEN AANKOOPMAKELAAR IN HET BELGISCH PARK?

MDM Makelaardij helpt u bij het vinden van een woning in een buurt waar u zich thuis voelt. Een woning koopt u namelijk niet alleen met uw hoofd, maar ook met uw hart.

WILT U UW WONING VERKOPEN IN HET BELGISCH PARK?

Per wijk, per straat en zelfs per woning kunnen de waarden verschillen. Wilt u weten wat uw woning waard is? MDM Makelaardij komt vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling.

Neem contact op