Reviews MDM makelaardij

Waarom een aankoopmakelaar?

Droomhuis gezien? Neem uw aankoopmakelaar mee! Wanneer u een huis wilt kopen dat te koop staat bij een makelaar, adviseren wij u een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belang bij het aankopen van een woning.

bezichtiging

Belangrijke beslissing

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. MDM Makelaardij is betrokken, denkt met u mee en geeft u een passend advies. Hij of zij kan een deeldienst leveren (bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen voeren) of kan u volledig van dienst zijn door u het gehele traject te begeleiden.

Van bezichtiging naar eindoordeel

Terwijl u checkt of het huis aan uw wensen voldoet, kijkt de MDM Makelaar alvast verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Soms zal hij of zij adviseren een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Als dit het huis van uw dromen is, dan graaft de MDM-makelaar nog wat dieper. Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen, het energielabel en milieuaspecten? De makelaar weet de gegevens snel boven water te krijgen. Daarnaast wordt u geïnformeerd over het te volgen biedingsproces en of er al meerdere biedingen zijn.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Nu is het zaak de juiste biedingsstrategie en het beste openingsbod te bepalen. De MDM-makelaar kan u daarin objectief adviseren en bijstaan. Met een schat aan ervaring en hulp van o.a. de VBO-database weet de MDM-makelaar in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt.

Gefeliciteerd! Uw eindbod is geaccepteerd en de koopovereenkomst kan getekend worden, maar niet voor uw MDM-makelaar deze grondig heeft doorgenomen.

Overdracht bij de notaris

De woning is geïnspecteerd en goedgekeurd. Het is nu slechts een kwestie van ondertekening van de akte van levering bij een notaris. De notaris zorgt voor uw inschrijving bij het Kadaster. Champagne! De sleutels zijn voor u.

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via 070-3240728 of volg de link naar het contactformulier.

Neem contact op