Seniorenmakelaar

De Seniorenmakelaar regio Den Haag

MDM makelaardij helpt senioren graag bij het vinden van de meest geschikte woning in regio Den Haag.

Zelfstandig blijven wonen

De overheid wil senioren zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen in een voor hen geschikte woning.Een woning die past bij de huidige woonwensen en levensfase. Soms is verhuizen hiervoor de beste oplossing.

Een passende woning is niet zomaar geregeld

Zoekt u een senioren woning? Door de krapte op de woningmarkt wordt het vinden van een geschikte woning voor senioren steeds lastiger. Laat staan in de buurt waar u wilt wonen. Begin daarom op tijd met het zoeken naar een passende woning, nu u nog zelf kunt bepalen waar u wilt wonen en met welke voorzieningen.

Één contact persoon

U heeft één contact persoon en dat is de Seniorenmakelaar die een zoekplan op maat maakt, het verhuistraject kan begeleiden en u kan ondersteunen in andere zaken. Indien gewenst houdt de Seniorenmakelaar contact met de familie.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseert de Seniorenmakelaar uw verhuiswensen, signaleert eventuele knelpunten en bespreekt wat MDM Makelaardij voor u kan doen.

Extra seniorenservice

Heeft u met de Seniorenmakelaar een geschikte woning gevonden, maar er moeten nog een paar aanpassingen gedaan worden. Wees gerust! MDM Makelaardij heeft een groot netwerk van professionals om zich heen die u van dienst kunnen zijn, zoals een verhuizer, tuinman, schilder, loodgieter, stukadoor of timmerman etc.

De diensten van MDM Makelaardij voor senioren:

  • actief op zoek naar de meest geschikte woning
  • begeleiding van het verhuistraject
  • verkoop(begeleiding) van uw woning aan diegene aan wie u het gunt
  • behartiging van uw belangen met hart en ziel

MDM Makelaardij (ont)zorgt, want MDM Makelaardij is “Meer Dan Makelen”!

Klik op onderstaande links en lees over

Ontwikkelingen woningmarkt senioren

Meer geschikte woningen voor senioren

Neem contact op